De eerste Moorden in het Noorden – Liesbeth van Kempen

Misdaad en gedoe in een klein Fries dorp

Annemiek is vanuit de Randstad verhuisd naar het dorpje Roggedorp/Roggedoarp in de provincie Friesland. Integreren is een uitdaging en daarom plaatst ze een oproep in de dorpskrant: ‘Op zoek naar ondernemende Randstadse dames’. Twee vrouwen reageren: Fleur, verhuisd vanuit Amsterdam, en Dorien, een rasechte Utrechtse. De drie hebben meteen een klik. Wat ze niet konden vermoeden, is dat er diverse moorden op hun pad komen en ze zich al snel ontpoppen tot gedreven amateurdetectives.

 

In De moord in het hertenkamp zorgt de vondst van een dode man in het hertenkamp voor een reeks gebeurtenissen waarbij de drie vriendinnen meer betrokken blijken te zijn dan ze hadden kunnen vermoeden…

 

In De moord op het dorpsfeest wordt vlak voor de start van het dorpsfeest een dode man gevonden. De drie vriendinnen onderzoeken de zaak. Er zijn echter veel mensen met goede redenen voor deze moord. Wie in het Friese dorpje is de dader?

 

Liesbeth van Kempen heeft meerdere thrillers op haar naam staan. Jaren geleden verhuisde zij vanuit de Randstad naar een klein dorp in Friesland. Het Friese land en de dorpsgemeenschap zetten haar fantasie aan het werk en leidden tot de serie Moorden in het noorden.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.