WIE ZIJN TOCH DIE MOORDWIJVEN?

Ingrid Oonincx

Ik schrijf psychologische thrillers met goed uitgewerkte personages, verrassende plots en veel vaart.

In 2010 debuteerde ik met de thriller Nickname. Mijn debuut werd genomineerd voor de Schaduwprijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut en de Crimezone Award voor de beste Nederlandstalige thriller. Mijn zesde boek ‘Verdwenen’ stond op de shortlist van de Zilveren Vleermuis.

Inmiddels heb ik zeven thrillers en een aantal korte verhalen en (internationale) publicaties op mijn naam staan. Mijn nieuwste boek ‘Wakker’ gaat over drie personen die op zoek gaan naar een oplossing voor hun slapeloosheid.

Ik woon met mijn gezin in Tilburg en werk als communicatieprofessional / persvoorlichter bij een hogeschool. Ontdek meer over mijn boeken op www.ingridoonincx.nl

Isa Maron

Ik debuteerde in 2008 met Passiespel, dat werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller. Daarna volgden Verboden Verleden en Schaduwkant.

De vierdelige serie De Noordzeemoorden, die ook werd vertaald naar het Duits, kreeg in meer dan 8.000 beoordelingen gemiddeld 4,5 ster. De VN Detective & Thrillergids gaf het laatste deel Eindspel 4 sterren en noemde de serie ‘eersteklas vakwerk!’.

Meer info over mij en mijn boeken vind je op www.isamaron.nl

Marlen Visser

In 2015 verscheen mijn eerste thriller Stem!, die werd genomineerd voor de Schaduwprijs, de prijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut. Daarna volgden Meesterdeal en Noodlot.

Noodlot (‘hoe een klein dorp door geluk werd verscheurd’) behaalde de tweede plaats in de verkiezing van Beste Nederlandstalige Vrouwenthriller 2020 en belandde op de Hebban Longlist voor Beste Thriller 2021.

In opdracht van Storytel schreef ik een luisterserie, een zogenaamde Storytel Original, die tot de top 5 van best beluisterde originals behoorde in het jaar van verschijnen.

Naast het schrijven geef ik schrijfcursussen in Nederland en in Frankrijk en schrijf ik artikelen voor (week)bladen.

Meer weten? Check: www.marlenvisser.nl

Liesbeth van Kempen

In 2015 debuteerde ik met Gevaarlijk spel (Uitgeverij De Fontein), dat werd genomineerd voor de Hebban Debuutprijs 2016. In 2019 verscheen mijn goed ontvangen tweede boek Verpest, een bloedstollende thriller over de verstrekkende gevolgen van pesten.

Ik ben werkzaam geweest als accountmanager, communicatietrainer en tekstschrijver. Na op diverse plekken in Nederland  te hebben gewerkt en gewoond, ben ik in 2012  – samen met mijn hond – neergestreken in een klein dorp in de provincie Friesland, waar wij tot op de dag van vandaag genieten van rust, ruimte en prachtige natuur.

Anya Niewierra

Mijn naam is Anya Niewierra. Ik ben in 1964 in Kerkrade geboren en ben sinds 1993 Algemeen Directeur van Visit Zuid-Limburg, de oudste VVV van Nederland (1885).

Ik combineer mijn baan met De Witte Lelie, een toeristisch bedrijf dat ik samen met mijn man run. Ik woon, werk, schrijf en schilder afwisselend in Zuid-Limburg en in de Franse Pyreneeën.

Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Meer info op: www.niewierra.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.