Ingrid Oonincx

Van onder de rivieren

Ik schrijf psychologische thrillers met goed uitgewerkte personages, verrassende plots en veel vaart.

In 2010 debuteerde ik met de thriller Nickname. Mijn debuut werd genomineerd voor de Schaduwprijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut en de Crimezone Award voor de beste Nederlandstalige thriller. Mijn zesde boek ‘Verdwenen’ stond op de shortlist van de Zilveren Vleermuis.

Inmiddels heb ik zeven thrillers en een aantal korte verhalen en (internationale) publicaties op mijn naam staan. Mijn nieuwste boek ‘Wakker’ gaat over drie personen die op zoek gaan naar een oplossing voor hun slapeloosheid.

Ik woon met mijn gezin in Tilburg en werk als communicatieprofessional / persvoorlichter bij een hogeschool. Ontdek meer over mijn boeken op www.ingridoonincx.nl

 

Mijn uitgever: De Crime Compagnie

Favoriete schrijfplek: Ik heb lang aan de keukentafel geschreven, maar sinds we zijn verhuisd heb ik een eigen schrijfkamer. Van die rijkdom geniet ik nog elke dag.

Hier word ik als schrijver blij van: Het moment waarop ik een geweldige inval krijg voor een verhaal en waardoor ik zo enthousiast word dat het verhaal zich bijna vanzelf schrijft.

Hier ben ik als schrijver trots op: Dat ik na zes boeken nog steeds volop inspiratie heb en dat het me lukt om mezelf te blijven verbeteren.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.